Zayn Malik Beeld © ANP

Zayn Malik zet alles op alles om voogdij over dochter te krijgen

1 november 2021 17:19

Het gaat de zanger Zayn Malik (28) al enige tijd niet voor de wind: na de liefdesbreuk met Gigi Hadid (26), moet de zanger nu ook nog eens vechten voor de voogdij over zijn dochtertje Khai. De zanger zal alles op alles zetten om die zaak te winnen, zo laat een bron weten aan de entertainment website 'Radar Online'.

‘'Elke aantijging over agressieproblemen of dat hij niet in staat zou zijn om voor zijn dochter te zorgen, zal hij tot het bittere eind voor strijden om dit te ontkrachten''

Na op straat te zijn gezet door zijn platenlabel, er beschuldigingen van het mishandelen van zijn ex-schoonmoeder Yolanda Hadid aan zijn broek hangen - wat hij tot op heden ontkent - en een vermoedelijke marihuanaverslaving te hebben, staat nu het volgende probleem voor de deur: de voogdij over dochter Khai.

Het zou goed kunnen dat bepaald gaat worden dat de voormalig One Direction-zanger mentaal niet stabiel genoeg zou zijn om de zorg van zijn dochtertje op zich te nemen. ''Gigi en Zayn doen op dit moment aan co-ouderschap. Maar tegen elke aantijging over agressieproblemen of dat hij niet in staat zou zijn om voor zijn dochter te zorgen, zal hij tot het bittere eind strijden om dit te ontkrachten", vertelt de bron.

 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

'Gigi Hadid en Zayn Malik zijn uit elkaar'

Gigi is waarschijnlijk bereid een omgangsregeling te treffen met haar ex-vriend. Haar moeder Yolanda zou echter roet in het eten kunnen gooien: ''Ook al zou Gigi hem als co-ouder willen, haar moeder zou daar een stokje voor kunnen steken via het rechtssysteem na de vermoedelijke mishandeling.''

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Gigi Hadid gechanteerd door Zayn Malik

Volgens de bron heeft Gigi eerder nog haar relatie met de zanger proberen te redden door hem te laten werken aan zijn persoonlijke problemen: ''Gigi drong aan bij Zayn om te gaan praten met een therapeut, om zo aan zijn problemen te kunnen werken." Helaas heeft dat niet zijn vruchten afgeworpen. Meer daarover in de video hieronder.

'Zayn Malik al maanden onhandelbaar en aan de drugs'

05:34
Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Zayn Malik ontkent schoonmoeder Yolanda Hadid te hebben geslagen