Beeld © ANP

Tijdens dit moment ging Linda de Mol bijna over haar nek

6 november 2021 12:30

Linda de Mol (57) kan het allemaal: acteren, presenteren, ondernemen en tijd vrijmaken voor familie en vrienden. Maar toch schiet ook bij Linda het stresslevel soms omhoog. Zo erg zelfs dat ze er misselijk van wordt. Een keer is ze zelfs bijna over haar nek gegaan tijdens een presentatieklus, verklapt ze in 'Veronica Superguide'.

"Toen dacht ik: waarom doe ik dit? Het was alsof ik in de verkeerde film zat"

Dat was toen ze de eerste keer moest presenteren bij onze oosterburen, in het trouwprogramma Traumhochzeit: "Bussen vol met Duitsers kwamen aanrijden, en die mensen hadden geen idee wie ik was. Overal liepen bruiden en stonden grote decors en de hele directie van RTL Duitsland kwam erbij. Toen ik op moest, heb ik bijna overgegeven achter de coulissen."

Linda dacht vervolgens al gauw waarom ze in vredesnaam ja had gezegd tegen deze klus. "Toen dacht ik: waarom doe ik dit? Het was alsof ik in de verkeerde film zat. Echt, er kwam een hele golf omhoog, dat je denkt: niet nu! Ik moet op! Maar toen ik 'Guten Abend' zei en iedereen een blik had van: het zal wel, was ik het kwijt. En daarna heb ik het nooit meer gehad", sluit de presentatrice af.

Het hele interview met Linda is deze week te lezen in de nieuwe Veronica Superguide

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dít is de grootste angst van Linda de Mol

Vanaf deze donderdag schittert Linda in haar nieuwe bioscoopfilm Alles op Tafel. De film vertelt over een groep goede vrienden die een diner hebben. Zij dagen elkaar uit om de hele avond hun smartphones op tafel te leggen en elk gesprek en tekstbericht te delen met de rest van de groep, om te bewijzen dat zij geen geheimen voor elkaar hebben. Al snel blijkt echter dat zij elkaar veel minder goed kennen dan ze dachten.

Behalve Linda spelen Peter Paul Muller, Lies Visschedijk, Ramsey Nasr, Eva Crutzen, Waldemar Torenstra en Diederik Ebbinge in de film. De trailer is hieronder te zien. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Linda de Mol niet blij met kapseladvies van Cécile Narinx: 'Is onzin'

Linda de Mol en haar partner hebben toegang tot elkaars telefoon

03:31

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!