Beeld © ANP

'Seksschandaal niet echte reden dat Henk Krol stopt met B&B'

2 november 2021 18:24

Henk Krol (71) dacht dit voorjaar goede zaken te doen door de samenwerking aan te gaan met een zakenman en hun eigen bed and breakfast te openen. Na de opening was de B&B meteen volgeboekt. Toch is de voormalig parlementslid uit de business in Best gestapt na een seksschandaal. Maar dat zou niet de echte reden van zijn vertrek zijn.

"Ik denk dat het Henk erg is tegengevallen dat een bed and breakfast veel werk is"

Een woordvoerder van Toon van Genugten, de mede-eigenaar van de bed and breakfast in Best, laat aan RTL Boulevard weten dat Henk Krol waarschijnlijk bang is voor reputatieschade en daarom stopt met de onderneming. "Henk was bang dat het nieuws vroeg of laat naar buiten zou komen en dat dit hem zou schaden. Nu heeft hij het zelf naar buiten gebracht en schaadt het hem net zo erg."

Er blijkt meer aan de hand te zijn. Zo verloopt het contact tussen de eigenaar en Henk moeilijk. De meningsverschillen tussen hen liepen op, aldus de woordvoerder. "Ik denk dat het Henk erg is tegengevallen dat een bed and breakfast veel werk is. Hij heeft er knoerthard voor gewerkt, maar het is gewoon veel werk. Dat is de voornaamste reden dat hij ermee gestopt is."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Henk Krol vertelt schokkend verhaal over B&B-incident

Eerst was de torenhoge huur een reden voor Henk om een andere locatie te zoeken, daarna was de eigenaar de reden om de handdoek in de ring te gooien. Een incident met lachgas en een vermeende loverboy die een jonge dame seksuele handelingen liet verrichten waren voor Henk de druppel: hij wil niet langer zijn naam aan het verblijf verbinden dat niet de kwaliteit biedt die hij voor ogen heeft.

Zijn reactie lees je hieronder. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Henk Krol sluit B&B, zoekt naar nieuwe locatie

Aldo, de partner van Henk, is nog steeds in dienst van het bedrijf en blijft dat ook. "Hij distantieert zichzelf hiervan. Hij zegt: 'Het is tussen hem en Toon'."

Onze verslaggever Maxim Hartman ging in mei nog op bezoek bij Henk om zijn B&B te inspecteren. Hoe dat ging zie je in de video hieronder terug. 

Maxim beoordeelt de B&B van Henk Krol

04:56

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!