Zangeres Britney Spears Beeld © ANP

Niet vader maar moeder Britney Spears wilde haar onder curatele

3 november 2021 02:30

De vader van Britney Spears (39) heeft dan bakken kritiek over zich heen gekregen over de curatele waar zijn dochter dertien jaar lang onder stond, volgens de zangeres was het haar moeder Lynne die met het idee voor het toezicht kwam. In een Instagrampost schreef Britney dinsdag dat pa Jamie niet slim genoeg is om zoiets te bedenken.

"Ze heeft in het geheim mijn leven verwoest"

Het bericht werd later weer verwijderd, maar volgens de New York Post verklaarde Britney daarin: 'Het gevaarlijkste dier op aarde is een zwijgende glimlachende vrouw'. Ze zegt over haar moeder: 'Ze heeft in het geheim mijn leven verwoest, en ja daar zal ik me over uitspreken. Dus neem die hele 'ik heb geen idee wat er speelt'-houding en f*ck yourself.'

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Fans maken zich zorgen om Halloween-foto’s van Britney Spears

Britney liet in de post ook weten haar imperium weer zelf in handen te nemen: "Dit was een familiebedrijf, dat is het niet meer. Ik ben vandaag herboren want ik kan weer lachen. Dus bedankt dat jullie uit mijn leven vertrekken en ik eindelijk het mijne kan leven." Ze besloot met: "PS, of ik weet hoe gemeen ik klink? Ja, een miljard procent zeker."

Na ruim 10 jaar is Britney Spears bevrijd van haar vader

09:06

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!