Britney Spears Beeld © Getty Images

Vader Britney Spears wil dat curatele per direct eindigt

3 november 2021 04:10

Jamie Spears (69) heeft er bij een rechter op aangedrongen dat het toezicht op zijn dochter Britney (39) met onmiddellijke ingang stopt. Pa Spears, die jarenlang een van de curators van de zangeres was, had in september al aangegeven akkoord te gaan met de uiteindelijke beëindiging van de constructie.

In de rechtbankdocumenten houdt Spears senior vol dat hij het altijd het beste heeft voorgehad met zijn dochter, die zich in de afgelopen maanden fel heeft uitgesproken tegen haar familie en het toezicht dat zij dertien jaar lang op haar hadden. Jamie is ook bereid al het papierwerk rond zijn functie over te dragen. De advocaat van Britney beschuldigt hem ervan onzorgvuldig en mogelijk frauduleus met het geld van de zangeres te zijn omgegaan.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Niet vader maar moeder Britney Spears wilde haar onder curatele

Volgens TMZ laat Jamie in het papierwerk weten dat hij sowieso niet langer betrokken wil zijn bij de curatele, of die nu per direct wordt opgeheven of niet. Hij zegt alle administratie naar Britneys advocaten en financiële team te sturen en de zaak af te willen ronden.

Na ruim 10 jaar is Britney Spears bevrijd van haar vader

09:06

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!