Erica Meiland en Sander van Betten Beeld © ANP en Instagram @privedetectivesander

Ex Erica Meiland haalt uit: 'Ze liegt alles aan elkaar'

3 november 2021 04:41

In haar pas verschenen biografie zegt Erica Meiland (58) dat ze nooit een relatie heeft gehad met privédetective Sander van Betten. Hij laat woensdag in 'De Telegraaf' weten honderden appjes en e-mails te hebben die het tegendeel bewijzen.

"Ze stuurde me soms wel tien appjes per dag, voorzien van hartjes"

"Ze liegt alles aan elkaar in haar boek en geeft mij een trap na", stelt Sander in de krant. De privédetective zegt dat de twee een intensieve, seksuele relatie van een half jaar hadden en snapt niet waarom de realityster dat nu ontkent.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Erica Meiland blijft achter uitspraken staan: 'Mijn mening'

"Ze beweert vier keer met mij te hebben gewandeld. Onzin, we hebben tijdens corona tientallen wandelingen gemaakt", aldus Sander, die zegt daar verschillende selfies van te hebben. "Ze stuurde me soms wel tien appjes per dag, voorzien van hartjes, kusjes of handzoentjes, misschien bij elkaar opgeteld wel duizend. Die heb ik allemaal bewaard. Daarnaast heb ik minstens vijfhonderd e-mailberichten van haar ontvangen."

Eerder ontstond er ophef over een passage in het boek van Meiland waarin ze het over moslima's met een boerka heeft, die ze pinguïns noemt. "Ik heb weleens drie van die pinguïns in de Hoofdstraat in Noordwijk zien lopen. Dat is toch niet normaal? Gewoon niet doen hier. Rot op joh, met je boerka", aldus de realityster in haar boek.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Erica Meiland onthult: 'Ik wilde nooit kinderen'

'Vriend Erica Meiland deed er alles aan om ontdekt te worden'

04:43

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!