Beeld © Instagram @rachelhazes

Plottwist: Rachel Hazes langs bij Sarah van Soelen voor verjaardag

03 november 2021 14:26

Sarah van Soelen viert vandaag haar 26ste verjaardag. Veel mensen vragen zich niet af hoe ze haar verjaardag viert, maar meer wie er op haar feestje komen. Het gerucht dat zij en André Hazes (27) uit elkaar zijn, doet al tijden de ronde. Beiden lijken te hinten op een breuk, maar vandaag is er een plottwist gaande. Rachel Hazes (51), schoonmoeder of ex-schoonmoeder, is namelijk wél aanwezig op het partijtje van Sarah.

"Gefeliciteerd lieve schat"

André en Sarah schreeuwden hun liefde van de online daken, maar inmiddels is het al een tijdje stil rondom het stel. Half september maakte de zanger bekend dat hij kampt met een 'emotionele burn-out' en dat hij even van de radar zou verdwijnen. Er werd druk gespeculeerd over zijn verblijfplaats. Uiteindelijk bleek dat hij in Spanje zat. Sarah kreeg ondertussen professionele hulp, omdat zij niet goed om wist te gaan met alle media-aandacht.

De geruchten dat het stel uit elkaar zou zijn, gaan als een lopend vuurtje door showbizzland. Toch laten de managers van allebei niet meer los dan 'geen commentaar'.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Sarah van Soelen lijkt te hinten op relatiebreuk André Hazes

Sinds die tijd heeft Sarah wel de initialen van André uit haar Instagram-bio gehaald. Iets wat er in deze moderne tijd op kan wijzen dat het over en uit is tussen de twee.

Daarom zijn veel mensen vandaag extra benieuwd wie er op de verjaardag van Sarah komen. Rachel, de schoonmoeder (of misschien ex-schoonmoeder), laat weten dat ze van de partij is. 'Gefeliciteerd lieve schat. Tot dadelijk', schrijft ze in een Instagram Story. Of André ook een bezoekje brengt, is niet bekend.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Sarah van Soelen lijkt te hinten op relatiebreuk André Hazes

Dat Rachel een taartpuntje gaat nuttigen bij Sarah thuis, zou erop kunnen duiden dat het nog goed is tussen André en Sarah. Alhoewel de band van Rachel met André's vriendin natuurlijk niet alles verraadt. Zo kon ze het nooit vinden met Monique toen die nog met André was. En met Bridget Maasland was moeder Hazes juist de dikste vriendinnen, nádat de twee uit elkaar gingen.

Ondertussen gaan de geruchten dat André veel bij Monique thuis wordt gespot. In de video hieronder zie je daar meer over.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!