Loretta Schrijver Beeld © Koffietijd / RTL

Loretta dolblij: voor dagje terug bij vertrouwde Koffietijd

03 november 2021 16:17

Presentatrice Loretta Schrijver (65) was vanochtend weer te zien in een gloednieuwe aflevering van 'Koffietijd'. Normaal gesproken is Loretta een van de vaste presentatrices, maar doordat ze de afgelopen tijd rust moest nemen vanwege complicaties in het ziekenhuis, was ze er al een tijdje niet geweest.

"Het is gewoon een hartstikke leuke show. Ik ben er ook bij, vandaag hè!" 

"Ik loop hier stoer rond, want ik ben vandaag een beetje te gast. En ik duw Pernille (la Lau, red.) en Vivian (Slingerland, red.) opzij, want in het tweede deel van de uitzending ben ik aan de beurt", vertelt Loretta enthousiast in onderstaand filmpje.

Ze vervolgt: "Dan ga ik vertellen over de museumprijs en dat ik daar leuke filmpjes over gemaakt heb. Ik ben dus te gast en neem eigenlijk ook weer mijn plek in. Het is gewoon een hartstikke leuke show. Ik ben er ook bij, vandaag hè!" 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Koffietijd is 'nog een beetje te zwaar' voor Loretta Schrijver

Eind augustus liet Loretta in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Koffietijd nog weten hoe het met haar gaat. Begin dit jaar was de presentatrice namelijk gediagnostiseerd met een beginnende fase van darmkanker. Ze houdt niet alleen een grote snee en een stoma aan de operatie over. "Ik heb nog een longontsteking gehad. Een abces gehad, maar wat een fantastisch ziekenhuis, dat Antonius. Wat een fantastische verpleegkundigen. Wat zijn dát onbaatzuchtige mensen", vertelt zo zoal. Haar hele reactie is hieronder terug te zien.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Loretta nog maar een schim van zichzelf na diagnose: '12 kilo afgevallen'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!