Instagram @airbnb

Je kunt slapen in het Sex and the City-appartement van Carrie

03 november 2021 21:02

'Sex and the City’-fans: je droom staat op het punt uit te komen! Airbnb heeft in samenwerking met Sarah Jessica Parker (56) - in de serie beter bekend als Carrie Bradshaw - haar appartement uit het programma nagebouwd. En daar kun je binnenkort in overnachten.

''Het is geweldig om in zo’n herkenbaar huis te zijn''

New York is weer een Airbnb-appartement rijker en het is wel een heel bijzondere: in het midden van de wijk Manhattan staat nu een replica van het appartement van personage Carrie uit Sex and the City

Sarah maakte het bijzondere nieuws woensdag wereldkundig via haar Instagram met mooie kiekjes van het stulpje: 'En plotseling heeft Airbnb het Sex and the City-appartement van Carrie Bradshaw nagebouwd. Ik werk met hen samen om verschillende bofkonten een overnachting aan te bieden’, schrijft ze erbij. Of de actrice de gasten ook echt zelf gaat ontvangen is niet bekend. 

Wel weten we dat Sarah lyrisch is over het appartement: 'Het is geweldig om in zo’n herkenbaar huis te zijn, en we denken dat je versteld zal staan van de herkenbare details van Carrie uit de serie.’ Zo zou er namelijk kleding van de personage Carrie in de kasten hangen.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Sarah Jessica Parker onthult nieuwe details SATC-reboot

Wat volgt zijn velen duizenden reacties van fans onder haar Instagram bericht. 'Mijn droom komt uit!’ schrijft iemand. Een andere fan reageert kort maar krachtig: ‘Iconisch!’ Ook is iemand enthousiast over iets heel anders dat op de foto te zien is: ‘Ik huur liever je figuur voor een weekend.'

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Sarah Jessica Parker staat open voor vervolg Hocus Pocus

Ook Airbnb laat via een enthousiast bericht op social media niet te kunnen wachten om gasten te ontvangen. ‘Het is meer dan 20 jaar geleden dat Carrie Bradshaw in ons leven stapte en nu voor de eerste keer, hebben we haar unieke Sex and the City-appartement nagebouwd’, schrijft het vakantiehuisjes-bedrijf op Instagram.

Vanaf 8 november kun je een kamer boeken in het bijzondere appartement. Sta je nu al te trappelen om dé Sex and the City droom te beleven, bekijk dan hier alvast wat foto’s. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Sarah Jessica Parker weer als Sanderson-zus in Hocus Pocus-sequel

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!