Beeld © Instagram @bibibreijman

Bibi Breijman weer thuis na ziekenhuisopname

03 november 2021 21:37

Goed nieuws voor Bibi Breijman (30) en haar gezin. Na de ziekenhuisopname van een paar dagen geleden, vanwege extreme misselijkheid en braken, is ze weer thuis bij Waylon (41) en dochter Teddy (2). Dat laat ze weten via social media.

"Ik ben weer thuis en iedereen zorgt heel goed voor me"

'Veel vragen of ik weer thuis ben en hoe het met me gaat', begint Bibi haar update. Ze heeft goed nieuws. 'Ik ben weer thuis en iedereen zorgt heel goed voor me.' De klachten die ze heeft voelen iets minder erg dan tijdens haar vorige zwangerschap. 'Slapen, eten, braken valt me minder zwaar deze zwangerschap, omdat ik nu weet dat het ook echt weer voorbij gaat. En dat het vast een teken is dat het goed gaat met kleine bebe.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zwangere Bibi Breijman opgenomen in ziekenhuis: 'Daar ga je weer'

Op 30 oktober wordt Bibi opgenomen in het ziekenhuis vanwege hyperemesis gravidarum, ofwel extreme misselijkheid die zwangere vrouwen ervaren. Het gaat gepaard met veel overgeven, waardoor de kans op uitdroging bestaat. Tijdens de zwangerschap van Teddy was het ook raak. Toen is Bibi meerdere keren opgenomen met uitdrogingsverschijnselen. Het is te hopen voor de influencer dat het tijdens deze zwangerschap slechts bij deze opname blijft.

Waylon en Bibi maakten eind oktober bekend dat ze in verwachting zijn van een tweede kindje. Bibi had tijdens haar zwangerschap van Teddy ook al last van hg. Ze vertelde daar eerder al over dat ze vijf maanden lang heeft overgegeven en zich vreselijk beroerd voelde.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dochter Teddy sleept misselijke Bibi Breijman door zwangerschap heen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!