Kim Kardashian Beeld © ANP

Kim Kardashian weer met Pete Davidson gezien

04 november 2021 02:56

Alhoewel de mensen om hen heen blijven volhouden dat ze alleen goede vrienden zijn, worden Kim Kardashian (41) en Pete Davidson (27) wel erg vaak met elkaar gezien. De twee spraken twee avonden achter elkaar af in restaurants in New York.

Dinsdagavond werden de twee gespot bij restaurant Campania op Staten Island, waar ze volgens TMZ door de achterdeur werden binnengelaten en in een privévertrek aten. Woensdagavond brachten ze weer met elkaar door, deze keer in privéclub Zero Bond in Manhattan. Hierbij zouden wel meer vrienden aanwezig zijn geweest. Het afgelopen weekend gingen Kim en Pete met haar zus Kourtney en dier verloofde Travis Barker mee naar pretpark Knott's Berry Farm, waar ze hand in hand gekiekt werden in de achtbaan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Kardashian en Pete Davidson samen hand in hand gespot

Pete had eerder dit jaar iets met Bridgerton-actrice Phoebe Dynevor, maar de twee gingen in augustus uit elkaar. Daarvoor had hij relaties met actrices Margaret Qualley en Kate Beckinsale en was hij kort verloofd met zangeres Ariana Grande. Kim ligt in scheiding met Kanye West. Ze waren zeven jaar getrouwd en hebben vier kinderen samen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Kardashian gaat samenwerking aan met modehuis Fendi

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!