Mama June en Honey Boo Boo in 'The Masked Singer' Beeld © FOX

The Masked Singer herenigt Honey Boo Boo en Mama June na ruzie

4 november 2021 11:45

Een behoorlijk onverwachte wending in de Amerikaanse versie van 'The Masked Singer' maakt de tongen los. Nadat de Beach Ball het veld moest ruimen en de tijd aanbrak om het gigantische pak te verwijderen, bleken niemand minder dan de aan lager wal geraakte Mama June (42) en haar dochter Honey Boo Boo (16) erin verscholen te zitten. En dat terwijl ze tot voor kort nog met elkaar in de clinch lagen.

"Je kon dit niet echt zingen noemen"

TLC-fans kunnen weer opgelucht ademhalen: Honey Boo Boo en Mama June kunnen weer met elkaar door een deur. Sterker nog, ze kunnen met elkaar in één kostuum. Het moeder/dochter-duo vormde een zangtweetal voor de Amerikaanse The Masked Singer, zo werd gisteravond onthuld in de uitzending. De twee zongen een - nogal valse - versie van Miley Cyrus-hit 'Party In The USA', waarna ze geëlimineerd werden. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Alana 'Honey Boo Boo' Thompson bevestigt relatie met deze foto

De jury, bestaande uit Ken Jeong, Nicole Scherzinger, Robin Thicke, Joel McHale en Jenny McCarthy, moest zijn best doen om door het gekraai heen te horen wie er in het pak zat. Hun giswerk ging alle kanten op: de Kardashian-zusjes werden genoemd, maar ook Snooki en JWoww uit Jersey Shore. Over één ding waren de juryleden het wel eens: "Je kon dit niet echt zingen noemen." Na een hoop gejoel werden Mama June en Honey Boo Boo bevrijd uit het enorme Beach Ball-pak. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Honey Boo Boo getransformeerd tot model voor Teen Vogue

In augustus liet Honey Boo Boo nog aan Teen Vogue weten dat zij en haar moeder elkaar nog steeds niet zagen nadat Mama June haar familieleven inruilde voor een nieuwe relatie en haar miljoenen verbraste aan drugs. Er lijkt dus sinds dat interview een positieve ontwikkeling te hebben plaatsgevonden.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!