Nicolette Kluijver Beeld © ANP

Nicolette Kluijver viert verjaardag tweeling: 'Trots op jullie'

4 november 2021 17:45

Dubbel feest bij Nicolette Kluijver (37) thuis: haar tweeling is vandaag zeven jaar geworden! Op Instagram deelt de presentatrice twee aandoenlijke foto’s van Jesse en Ana-Sofia.

''Vandaag zeven jaar geleden. Ik ben zo trots op jullie!''

Op de schattige plaatjes die Nicolette donderdag deelt, is de tweeling nog nét wat jonger. 'Vandaag zeven jaar geleden. Ik ben zo trots op jullie!’ schrijft ze erbij met een hartje. 

De kinderen worden flink verwend, zo kunnen we zien op haar Instagram Story: appeltaart, cadeau’s, ze komen aan niks tekort.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Nicolette Kluijver vertelt over laatste berichtje van Peter R. de Vries

Meerdere bekende vrienden van de presentatrice reageren onder het kiekje. Zo krijgt ze felicitaties van Luuk Ikink, Irma Knol en Expeditie Robinson-deelnemer Annemiek. Presentatrice Sandra Schuurhof schrijft: ‘Wat een schatjes! En ongelooflijk toch: 1 keer met je ogen knipperen en ze zijn groot!!’ 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Zoet: Nicolette Kluijver is na lange tijd weer herenigd met kids

Een paar maanden geleden zat Nicolette er iets minder warmpjes bij, want ook dit jaar presenteerde ze het programma Expeditie Robinson. Veel mensen denken dat Nicolette en Kaj alle luxe van de wereld hebben tijdens de opnames van het programma. De presentatrice laat je zien hoe het écht zit in de video hieronder. 

Hoe luxe is het appartement van Nicolette?

01:02

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!