Paris Hilton Beeld © ANP

Paris Hilton wijzigt last minute haar trouwlocatie

05 november 2021 04:58

Paris Hilton (40) heeft lastminute de locatie van haar bruiloft op 11 november gewijzigd. De 'New York Post' weet te vertellen dat de realityster de kerk waarin zij zou gaan trouwen heeft ingeruild voor het landgoed van haar opa Barron Hilton in het chique Bel-Air.

"Hiervoor zouden ze in de kerk trouwen, maar ze zijn nu weer geswitcht"

Een van de genodigden laat anoniem aan de krant weten dat Paris en haar verloofde Carter Reum een week geleden nieuwe uitnodigingen hebben gestuurd waarop ze de locatiewijziging aangaven. "Het is al een paar keer veranderd", laat deze bekende van het stel weten. "Hiervoor zouden ze in de kerk trouwen, maar ze zijn nu weer geswitcht."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Paris Hilton in tranen tijdens weddingplanning: 'Wil niet voor altijd alleen zijn'

Een andere insider vertelt aan de New York Post dat de bruiloftfestiviteiten, die drie dagen gaan duren, worden gefilmd voor Paris In Love, een nieuwe realityreeks van de hotelerfgename die vanaf haar trouwdag wordt uitgezonden op streamingplatform Peacock.

Niet alleen Paris steekt flink wat geld in haar bruiloft, voor haar gasten is het ook geen goedkope aangelegenheid. Op de cadeauwensenlijst zou voor een slordige 60.000 dollar aan presentjes staan, van 'goedkopere' opties als een kaviaarlepel van 1000 dollar tot prijzigere zaken als vazen van rond de 5000.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Paris Hilton viert haar vrijgezellenfeest met Tiësto

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!