Janice Blok en Donny Roelvink Beeld © ANP

Janice Blok laat van zich horen na breuk Donny Roelvink

5 november 2021 09:44

Janice Blok (30) laat via Instagram weten dat het oké met haar gaat. Twee weken geleden kwam het nieuws naar buiten dat zij en Donny Roelvink (23) uit elkaar zijn. Sindsdien heeft Janice 'bizar veel' berichtjes ontvangen.

"Maar uiteindelijk komt het weer goed"

Volgers, vooral vrouwen volgens Janice, zijn bezorgd over haar. 'Maar ik ben oké', schrijft ze op Instagram. 'Iedereen kent het gevoel. We've all been there, done that', schrijft ze in haar beste Engels. 'Maar uiteindelijk komt het weer goed.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Donny Roelvink en Janice Blok zetten punt achter relatie

De ex van Donny kreeg ook veel berichten van vrouwen die zelf ook in een moeilijke situatie zitten. Voor hen heeft ze een positieve boodschap: 'Vergeet alsjeblieft niet wie je en wat je waard bent. Geef het tijd en omring jezelf met mensen die jou lekker veel gezelligheid kunnen bieden en liefde kunnen geven.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Janice wil snel moeder worden: 'Zodra hij ready is gaan we ervoor'

Donny en Janice waren twee jaar samen, maar twee weken geleden kwam het bericht dat de koek op is. 'Donny en ik hebben definitief besloten om een punt te zetten achter onze relatie. Wel wil ik erbij vertellen dat de reden van onze breuk niet is om wat jullie allemaal online gelezen hebben', liet ze weten in haar Instagram Story.

Hierbij hint ze op de roddel dat Donny zou zijn gespot met Yolanthe Cabau. Onlangs werd ook Dave Roelvink hiernaar gevraagd. Hij vertelde in de ochtendshow van Radio 538 dat Donny en Yolanthe het goed met elkaar kunnen vinden, maar wel alleen vriendschappelijk.

Dave Roelvink: Donny en Yolanthe hebben afgesproken

01:13

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!