Beeld © Instagram @jur_ney_

Jørney en Odim uit EOTB vijf weken voor bevalling uit elkaar

5 november 2021 11:42

Jørney uit 'Ex on the Beach' doet haar naam eer aan. Haar zwangerschap voelt als een intensieve reis. De datingshowdeelneemster laat in haar Instagram Story weten dat het wéér uit is met Odim. Saillant detail: de story is inmiddels weer verwijderd. Net als alle foto's van Odim.

"Ik ga er alles aan doen om mij voor te bereiden op de bevalling over vijf weken"

Jørney schrijft in haar Instagram Story dat het klaar is tussen haar en de Vlaamse Odim. 'Hij is vreemdgegaan en het is over en uit tussen ons.' De Ex on the Beach-kandidate is momenteel in verwachting van haar eerste kindje. 'Verder wens ik hem het allerbeste en ga ik er alles aan doen om mij voor te bereiden op de bevalling over vijf weken.'

Odim heeft via zijn Instagram Story ook gereageerd op de breuk. Hij ontkent dat hij is vreemdgegaan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jørney en Odim uit EOTB onthullen het geslacht van hun ongeboren kindje

Het is zeker niet de eerste keer dat Jørney en Odim hebben besloten er een punt achter te zetten. De twee leerden elkaar kennen tijdens de opnames van Ex on the Beach. Odim moest het programma vroegtijdig verlaten en Jørney papte daarna aan met Danny. Tussen haar en Danny werd het verder niks en na de opnames zochten Odim en Jørney elkaar weer op. Heel lang duurde de romance niet, want niet kort daarna maakten ze bekend dat het uit was. En weer kort daarna maakte Jørney wereldkundig dat zij zwanger is van Odim.

Daarna kwamen ze weer bij elkaar, ging het uit, kwamen ze weer bij elkaar, ging het weer uit en ondertussen zijn we de tel kwijt. Of Jørney en Odim ooit nog bij elkaar komen? De tijd zal het leren.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zwangere Jørney zet nu alweer punt achter relatie Odim

Niet alleen Jørney heeft een onstuimig liefdesleven, de andere EOTB-kandidaten houden de gemoederen ook flink bezig. In onderstaande video doen Sem en Shani hun verhaal.

Shots Fired: Sem had 'geen idee' van aantal bedpartners Dusty

08:37

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!