Martijn Krabbé en Deborah Wietzes Beeld © Instagram @martijnkrabbe

Vrouw Martijn Krabbé: 'Dit vind ik zijn mooiste eigenschap'

05 november 2021 13:08

Deborah Wietzes (42) is al een paar jaar getrouwd met presentator Martijn Krabbé (53). De twee leerden elkaar jaren geleden kennen in een aprés-skicafé en kwamen er pas later achter dat ze toch echt voor elkaar gemaakt zijn. In 'Margriet' spreekt Deborah nu openhartig over hun relatie.

"Als hij ergens vol van is, kan hij het niet lang voor zich houden"

Zo vertelt ze dat ze eerst goede vrienden van elkaar waren, voordat de vonk echt oversloeg. "Onze vriendschap werd geleidelijk hechter, we zagen elkaar steeds vaker en op een gegeven moment was duidelijk dat we toch echt wel verliefd waren. Mijn vriendinnen waren niet verbaasd: ‘Je had het de laatste tijd ook wel erg veel over hem,’ zeiden ze." 

Met een sinterklaasgedicht vroeg Martijn haar ten huwelijk. "Als hij ergens vol van is, kan hij het niet lang voor zich houden, dus hij vertelde al dat hij een gedicht had gemaakt waarbij ik het waarschijnlijk niet droog zou houden. Dat leek me sterk, ik ben niet snel in tranen. Maar, inderdaad, bij het lezen van de laatste regel ‘Wil je met me trouwen?’ schoot ik vol. In september 2019 zijn we getrouwd.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Martijn Krabbé stopt met The Voice Kids, Buddy Vedder neemt stokje over

Volgens Deborah geven de twee elkaar heel veel energie en halen ze het beste in elkaar naar boven. Ze kan dan ook makkelijk een paar van zijn beste eigenschappen opnoemen: "De mooiste eigenschap van Martijn vind ik toch wel dat hij zo liefdevol, zorgzaam en betrokken is. Als ik een belangrijke bespreking heb, zal hij nooit vergeten te vragen hoe het is gegaan of stuurt hij me vooraf nog een lief appje. Hoewel ik in een heel andere wereld werk dan hij, leven we erg met elkaar mee, kennen we elkaars collega’s en zijn we trots op elkaar."

De Margriet met daarin het hele interview met Deborah ligt nu in de winkel. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Martijn Krabbé en vrouw vieren twee jaar liefde: 'Love you allerliefste'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!