Beeld © Instagram @bridgetmaasland

Bridget blikt terug op eerste vakantie zonder ouders en mét vriendje

05 november 2021 14:53

Nu het weekend voor de deur staat, is Bridget Maasland (46) even door haar fotoboeken gegaan. De presentatrice deelt op haar Instagram een aantal kiekjes van toen ze nog in de pubertijd zat en voor het eerst zonder haar ouders en mét haar vriendje op vakantie ging.

"Gelukkig hebben we de analoge foto’s nog"

Op de foto’s zien we een piepjonge Bridget die op het terras een verfrissend colaatje drinkt, lachend poseert bij een jeep en vrolijk het vliegtuig in gaat.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bridget Maasland doet boekje open over relatie met André

'Mijn eerste vakantie zonder ouders', schrijft Bridget bij de foto's. 'Ik was vijftien en mijn vriendje, Tijl, zeventien jaar oud. Hij kwam al zijn hele leven op Ibiza met zijn fantastische hippiemoeder Sannie en broertje Bo. Ik zie zo veel op deze foto’s. Onbezorgdheid, liefde, onwetendheid, onzekerheden. Soms, heel soms, verlang ik hiernaar terug. Gelukkig hebben we de analoge foto’s nog', sluit Bridget haar bericht af.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bridget Maasland showt intieme tattoo na vragen van volgers

Bridget heeft het momenteel erg druk met Het Perfecte Plaatje. De presentatrice blijkt een natuurtalent als het gaat om fotograferen, maar ze is niet overal zo goed in, zo blijkt:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!