Helene Fischer Beeld © ANP

'Helene Fischer ten huwelijk gevraagd op onbewoond eiland'

05 november 2021 14:00

Popsensatie Helene Fischer (37) is door haar grote liefde Thomas Seitel (36) ten huwelijk gevraagd op een tropisch paradijs: de Malediven. Dat schrijft het Duitse 'Bild'.

"We wilden langer wachten tot we het publiekelijk bekend zouden maken"

Speciaal voor het bijzondere moment pakte Thomas groots uit: hij zou namelijk een romantisch diner met kaarslicht hebben laten klaarzetten op het strand. En dat op een onbewoond eiland, ergens in de Indische Oceaan.

Helene zou dol zijn op de Malediven, want daar kan ze ongestoord genieten en even de drukte ontvluchten. Ergens op de archipel zouden de twee een villa hebben gehuurd inclusief privéstrand. 

Voor zover bekend is het nieuws nog niet door het koppel zelf bevestigd. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Geruchten kloppen: Helene Fischer bevestigt zwangerschap

Overigens worden de twee binnenkort ook ouders. Helene is namelijk zwanger en al in haar zevende maand. Het nieuws kwam in oktober naar buiten. De zangeres was behoorlijk teleurgesteld dat het nieuws was gelekt. "Wat kan ik zeggen, helaas is het naar buiten gekomen terwijl we het graag nog voor onszelf hadden gehouden. Hoe mooi het nieuws ook is, we wilden langer wachten tot we het publiekelijk bekend zouden maken”, schrijft Helene. Meer daarover lees je hier.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Duitse media: Helene Fischer zwanger van eerste kindje

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!