Patricia Paay Beeld © ANP

Patricia Paay heeft hoop op goed herstel heup: 'Stappen gezet'

5 november 2021 16:08

Vorige week belandde Patricia Paay (72) onverwachts in het ziekenhuis door een complicatie aan haar heup. De diva mag nog steeds niet naar huis, maar er zit wel progressie in haar herstel, zo laat ze vrijdag weten via haar Instagram-account.

"Ik hoef jullie natuurlijk niet te vertellen dat het voor mijn gevoel veel te langzaam gaat, maar ik moet geduld hebben"

Op de foto die ze vandaag op haar Instagram plaatst, zien we een opgedofte en lachende Patricia. 'Even een kleine update van mij. Nog wel in het ziekenhuis, maar wel stappen gezet naar herstel. Ik hoef jullie natuurlijk niet te vertellen dat het voor mijn gevoel veel te langzaam gaat, maar ik moet geduld hebben. Vandaag zijn alle hechtingen en nietjes verwijderd. Dat was een zeer pijnlijke bedoeling, maar eenmaal klaar een zucht van verlichting. Hopelijk mag ook het infuus er vandaag af, ben blij met wat meer bewegingsvrijheid de komende tijd. Voor nu nog overleg of ik komende week naar een andere locatie kan om wat meer te revalideren, dus dat is heel positief’, legt ze uit.

Ondanks dat de revalidatie voor de zangeres veel te traag gaat, kijkt ze met goede moed naar de toekomst. Ze sluit af: 'Elke dag ietsje beter en ik blijf positief! Voor nu wens ik jullie een heel fijn weekend!’

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Aanbiedingen vliegen Patricia Paay om de oren na Volle Toeren

Het is niet voor het eerst dat de diva problemen met haar heup heeft. In 2019 viel Patricia, een paar dagen nadat ze een nieuwe heup had gekregen, van de trap. In onderstaand interview vertelt ze over het revalidatieproces:

Patricia Paay hoopt op grote straf verspreider seksfilmpje

01:00
Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Patricia Paay hoopt op grote straf verspreider seksfilmpje

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!