Beeld © Instagram @petergillisoostappen

Nicol Kremers noemt kritiek vakantieparken onzin: 'Werden gechanteerd'

5 november 2021 18:09

In een interview met 'LINDA.nl' doet Nicol Kremers (31) een boekje open over het leven van de familie achter de schermen. Zo zegt ze dat de kritiek op de vakantieparken 'onzin' is en wil ze 'absoluut' geen kinderen meer met Peter Gillis (59).

"Natuurlijk doen wij lang niet alles goed, maar normaal melden mensen zich dan bij de receptie en lossen we het op"

Nicol vertelt dat ze samen met Peter goed nadenkt over wat ze van de kinderen in de serie laten zien. De ouders vinden namelijk dat ze zelf die keuze moeten maken. Nicol vertelt: ''Wanneer wij opnames hebben, zijn zij wel in de buurt. Ze worden alleen niet gefilmd. Peter heeft drie kinderen en ik heb er vier, van vier, vijf, zes en tien jaar oud. Ik wil dat zij zelf de beslissing kunnen maken of ze in beeld willen komen of niet."

"Ze vinden het wel heel leuk om de serie te kijken. Maar we krijgen al genoeg ongezellige meningen over ons te horen. Ik wil niet dat mijn kinderen daar ook mee te maken krijgen."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Hierom zien we dochter van Peter Gillis amper in Massa Is Kassa

Afgelopen zomer zijn ze ook nog eens een familielid rijker geworden. "We genieten nu lekker van de kinderen en onze kleinzoon. Die is afgelopen augustus geboren", aldus de realityster. Over haar eigen kinderwens is Nicol duidelijk: "Of Peter en ik nog samen kinderen willen? Absoluut niet", zegt ze lachend. "Nee hoor, we hebben er samen zeven, het is goed zo. Een huwelijk zou nog wel leuk zijn, maar daarvoor moet je bij Peter zijn. Die moet dat regelen. Ik ga echt niet op één knie. We hebben het zo wel al heel fijn samen."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Peter Gillis door het dak: nieuw resort gekocht

De familie krijgt veel kritiek over zich heen, bijvoorbeeld over de hygiëne op de vakantieparken. Volgens Nicol zijn dat veelal onzinverhalen: "Dat verhaal over de camping is echt uitvergroot in de media", begint ze te vertellen. "Ineens waren er allemaal ontevreden mensen, dat hadden wij nooit eerder gehoord. Natuurlijk doen wij lang niet alles goed, maar normaal melden mensen zich dan bij de receptie en lossen we het op. Nu hadden we mensen die voor 175 euro een vakantie hadden geboekt, niet tevreden waren en vervolgens 2000 euro eisten. Anders zouden ze naar de media stappen. We werden gewoon gechanteerd", aldus Nicol.

Het programma Max Vakantieman liet namelijk een mystery guest verslag doen, wat zorgde voor de nodige commotie. Vrijwel alles scoorde onvoldoende: van de algemene indruk en de hygiëne tot aan de bedden. Meer daarover in de video hieronder. 

Vakantiepark Peter Gillis opnieuw door het slijk gehaald

00:43
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Peter Gillis staat op dodenlijst: 'Kijk altijd over mijn schouder'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!