Linda Hakeboom Beeld © ANP

Linda Hakeboom waarschuwt voor fake news rondom haar gezondheidssituatie

05 november 2021 19:40

Het gaat naar omstandigheden hartstikke goed met Linda Hakeboom (36). De programmamaakster, die al meer dan een jaar kampt met borstkanker, maakte dat vrijdagavond duidelijk op Instagram, nadat op internet verhalen over haar rondgingen dat haar gezondheid achteruit zou zijn gegaan.

"Dit is hoe de wereld werkt soms. In ieder geval: I'm okay!"

'Er circuleren online weer op verschillende plekken berichten dat het momenteel 'erg slecht' met mij gaat. Er staat bij dat 'ik er vrede mee heb als mijn leven nu zou eindigen'. Dit. Is. Niet. Waar!', schrijft Linda.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Linda Hakeboom: 'Lichaam heeft moeite medicatie af te voeren'

'Geloof hier alsjeblieft niets van. Tuurlijk ben ik nog onder behandeling, en ben ik bij lange na niet de oude, maar er zijn geen nieuwe kwaadaardige cellen gevonden. Naar omstandigheden gaat 't op het moment hartstikke goed met mij. Als het minder gaat, en ik dat wil delen, dan horen jullie dat wel van mij', aldus de documentairemaakster, die vorige maand de Televizier-Ster Online won voor haar vlogserie over borstkanker.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Linda Hakeboom: 'Ik merk dat mijn lichaam enorm is afgetakeld'

'Ik vind het best vervelend dat mijn vrienden en familie dit ook steeds doorgestuurd krijgen. Zij schrikken er iedere keer een beetje van. Maarja. Dit is hoe de wereld werkt soms. In ieder geval: I'm okay!'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!