Beeld © ANP

Idris Elba: 'Bruiloft Harry en Meghan was stressvolle dj-klus'

6 november 2021 19:22

Idris Elba (49) noemt de bruiloft van Harry (37) en Meghan (40), met wie de Amerikaanse acteur en dj goed bevriend is, zijn meest stressvolle dj-klus ooit. "Het was niet een simpele receptie bij het gemeentehuis. Dit was groots, heel groots", zegt hij tegen de Britse krant 'Daily Mail'.

"Ze stuurde me van tevoren de playlist met muziek"

Idris verzorgde een van de muziekoptredens van het bruiloftsfeest, dat in 2018 plaatsvond in het monumentale Frogmore House. Hij voelde niet alleen vanwege zijn vriendschap met de hertog en hertogin van Sussex een grote druk voor zijn dj-set, maar ook vanwege de duidelijke wensen van Meghan. "Ze stuurde me van tevoren de playlist met muziek", aldus de acteur, onder meer bekend van zijn rol in de crimeserie The Wire.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit wil je (niet): Idris Elba en vrouw geven relatietips

In het bijzijn van zeshonderd genodigden stapten Harry en Meghan ruim drie jaar geleden in het huwelijksbootje. Naast leden van het Britse koningshuis waren ook veel Amerikaanse sterren naar Windsor afgereisd. Zo zaten onder anderen Oprah Winfrey, George Clooney en Serena Williams in de zaal. Ook de hele cast van Suits, de tv-serie waarin Meghan speelde, was van de partij.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Idris Elba neemt het op voor Meghan na interview Oprah

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!