Familie Gillis Beeld © Wessel de Groot

'Zoon Peter Gillis bruut overvallen op eigen vakantiepark'

07 november 2021 15:41

Het zit Peter Gillis, bekend van de SBS6-realityshow 'Massa is Kassa', niet mee. Nadat er deze zomer een hoop kritiek op zijn vakantieparken kwam en hij de boel moest sluiten, is nu zoon Mark op hun vakantiepark Prinsenmeer in Ommel met veel geweld overvallen door drie mannen.

"Ze hebben iets meegenomen, maar we weten nog niet wat"

Volgens het Eindhovens Dagblad werd Mark in de nacht van zaterdag op zondag even na drieën door een drietal mannen overmeesterd toen hij bij zijn chalet aankwam. De mannen mishandelden hem, waarbij hij ook enkele klappen en schoppen moest incasseren. De daders zouden vervolgens zijn woning hebben doorzocht en er met een (nog) onbekende buit vandoor zijn gegaan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hierom zien we dochter van Peter Gillis amper in Massa Is Kassa

"Ze hebben iets meegenomen, maar we weten nog niet wat", laat een politiewoordvoerder weten, die 'bevestigt noch ontkent' dat het om een zoon van Peter Gillis gaat. "Over de identiteit van slachtoffers doen wij nooit uitspraken."

De Gillis-telg zou ter plaatse door ambulancepersoneel aan zijn verwondingen zijn behandeld en daarna ter controle naar het ziekenhuis zijn overgebracht. Pater familias Peter laat aan RTL Boulevard weten dat het inderdaad om zijn zoon gaat en dat het momenteel niet erg goed met hem gaat, maar niet al te veel mag zeggen in verband met het onderzoek.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Peter Gillis door het dak: nieuw resort gekocht

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!