Beeld © ANP

SATC-cast klaar met 'seksistische' kritiek op uiterlijk

08 november 2021 02:31

De actrices uit 'Sex and the City' zijn er klaar mee voortdurend opmerkingen over hun uiterlijk te horen. "Er is zoveel vrouwonvriendelijk geklets over ons. Dat zou bij mannen nooit zo gaan", zo vertelt Sarah Jessica Parker (56) In een interview met de Amerikaanse 'Vogue'.

"Wat wil je dat ik doe, stoppen met ouder worden?"

De actrice vervolgt: "Iedereen moet zo nodig iets melden. 'Ze heeft te veel rimpels', 'Ze heeft niet genoeg rimpels'. Het voelt bijna alsof mensen niet willen dat wij ons goed voelen bij wie we zijn, alsof ze ervan zouden genieten als wij moeite zouden hebben met ons uiterlijk. Ik weet hoe ik eruit zie. Daar heb ik geen keuze in. Wat wil je dat ik doe, stoppen met ouder worden? Verdwijnen?"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sarah Jessica Parker noemt dood Willie Garson 'ondraaglijk'

Collega Cynthia Nixon (55) zegt er juist trots op te zijn dat de reboot van Sex and the City die volgende maand uitkomt draait om dezelfde vriendinnengroep, ook al is die nu ouder. "Ik vind het mooi dat we niet proberen de show te verjongen. We komen niet opeens met een 21-jarige nichtje aanzetten ofzo", aldus de actrice.

Eén iemand die niet te zien zal zijn tijdens de reboot, is actrice Kim Cattrall die de van Samantha speelde. Veel fans vinden het ontzettend jammer dat zij er niet bij is. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sarah Jessica Parker gaat Kim Cattrall missen in vervolg SATC

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!