Beeld © ANP

Chris Pratt krijgt bijval van schoonmoeder na ophef Instagrampost

8 november 2021 05:04

Nadat hij onder vuur kwam te liggen door een ode aan zijn vrouw op Instagram, krijgt Chris Pratt (42) nu bijval van zijn schoonmoeder Maria Shriver (66). De journaliste, de ex-vrouw van Arnold Schwarzenegger, laat in een reactie op de Instagrampost weten dat dat hij boven de ophef moet staan.

"Blijf je geweldige zelf en stijg boven het rumoer uit"

Chris plaatste voor het weekend een lofzang aan zijn vrouw Katherine Schwarzenegger op Instagram. Critici vonden dat hij daarin nogal ongevoelig was tegenover zijn ex-vrouw Anna Faris en hun zoon Jack. De acteur prees Katherine namelijk uitgebreid in de post en bedankte haar onder meer voor hun ‘prachtige gezonde dochter’. Chris en Katherine werden in de zomer van 2020 ouders van dochter Lyla. In 2012 kregen hij en Anna zoon Jack, die negen weken te vroeg werd geboren en daar diverse gezondheidsissues aan overhield.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chris Pratt krijgt veel kritiek na bericht over gezonde dochter

Zijn schoonmoeder reageerde dit weekend op de post. ‘Ik hou van je Chris, blijf je geweldige zelf en stijg boven het rumoer uit. Je kinderen houden van je, je familie houdt van je en je vrouw houdt van je. Wat een prachtig leven. Ik ben trots op je. X.’

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chris Pratt spreekt stem Garfield in voor nieuwe film

Hoewel Chris niet direct op de opschudding heeft gereageerd, leek hij er wel eerder naar te verwijzen. Hij plaatste na de ophef een video waarin hij vertelde dat hij de nacht ervoor ‘van slag en depressief’ was gaan slapen en zich nog steeds niet happy voelde toen hij wakker werd. Hij zei toen dat hij wist dat als hij zijn playlist met christelijke muziek op zou zetten en zou gaan rennen in het bos, hij zich beter zou voelen en dat was blijkbaar gelukt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Racistische berichten Twitter-account Chris Pratt blijken nep

Fans van de Jurassic World-ster beschuldigden afgelopen week de mensen met kritiek op de acteur ervan het op hem gemunt te hebben vanwege zijn geloof. Chris en Katherine zijn trouwe kerkgangers bij de Zoe Church in Los Angeles. Die is in het verleden omschreven als lhbtq-onvriendelijk.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Katherine Schwarzenegger en Chris Pratt verwelkomen baby

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!