Prinses Charlène van Monaco Beeld © ANP

'Prinses Charlène is eindelijk terug bij haar gezin in Monaco'

8 november 2021 12:28

Na maanden te hebben doorgebracht in Zuid-Afrika zou prinses Charlène (43) vanochtend weer in Monaco zijn aangekomen. Volgens de Duitse krant 'Bild' heeft Charlène er een pittige reis op zitten, maar zou ze erg blij zijn om weer thuis te zijn.

"De prinses kijkt ernaar uit om naar huis terug te keren"

Charlène zou zondagavond om 22.00 uur op het vliegveld in Durban in Zuid-Afrika zijn gearriveerd om daar om 22.40 uur met het regeringsvliegtuig van Monaco naar Europa te vertrekken. Het vliegtuig landde vanuit Nice eerst nog in de Zuid-Afrikaanse hoofdstad Johannesburg, waarschijnlijk om controles uit te voeren.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Prinses Charlène lacht weer op eerste foto na ziekenhuisopname

Zulu-koning Misuzulu kaZwelithini, die goed bevriend is met Charlène, zou nog speciaal naar het vliegveld zijn gekomen om haar daar uit te zwaaien. Maandagochtend om 8.45 uur zou ze zijn aangekomen in Nice, om vanuit daar met een helikopter naar Monaco te vliegen. Een woordvoerder bevestigde eerder haar terugkeer aan de Duitse krant. "De prinses is in een goed humeur en kijkt ernaar uit om naar huis terug te keren."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Prinses Charlène met spoed naar ziekenhuis gebracht, nu stabiel

Charlène is al sinds mei in Zuid-Afrika en kon maar niet naar huis vanwege een keel-, neus- en oorinfectie, die ze kort na aankomst daar zou hebben opgelopen. De prinses moest uiteindelijk meerdere keren onder het mes, maar kreeg onlangs eindelijk groen licht om weer naar huis te vliegen.

Eerder vroegen mensen zich nog af of prinses Charlène ooit nog terug zou keren naar huis. 

Keert prinses Charlene ooit nog terug naar Monaco?

06:11
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Prinses Charlène van Monaco herenigd met gezin en deelt foto's

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!