Marco Borsato Beeld © ANP

Marco Borsato blikt terug op zwaar jaar: 'Alles komt goed'

8 november 2021 16:31

Marco Borsato (54) heeft vorig jaar aan den lijve ondervonden wat het is om van je voetstuk te vallen. De ooit zo gevierde zanger bleek een affaire te hebben gehad tijdens zijn huwelijk met Leontine (53). Het showbizzkoppel scheidde, Marco kreeg een burn-out, maar inmiddels zijn ze weer terug bij elkaar. Marco's motto is nu dan ook 'Alles komt goed'.

"Ik heb de volledige verantwoordelijkheid genomen"

Gelukkig maar, want momenteel lijkt het erop dat Marco niet meer bij heel Nederland 'binnen in hun hart, binnen in hun ziel' zit. In het Vlaamse programma Het Huis vertelt Marco over de turbulente periode die hij achter de rug heeft, die wel over is, maar nog niet voorbij. 

Marco's vader Roberto overleed in 2009. Nu de zanger een moeilijk jaar achter de rug heeft, had hij de behoefte om met zijn vader te praten. "Dat doe ik dan in de stille momenten. En het gekke is dat ik het gevoel heb dat hij luistert."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Hit van Marco Borsato veroorzaakt grote rel in Duitsland: 'Was mijn trots'

Marco vertelt in het programma, dat morgenavond pas helemaal te zien is op de Vlaamse zender Eén, onder meer over zijn breuk met Leontine. "Als de liefde van je leven, de moeder van je kinderen, bij je weggaat, word je lamgelegd door het verdriet." Marco had daarna donkere gedachten, totdat hij 'Tien' een brief schreef, met Kerstmis. "Ik heb de volledige verantwoordelijkheid genomen voor wat ik gedaan had en ik heb haar erkenning gegeven voor haar verdriet."

Inmiddels is het stel weer samen en zijn ze uit hun intimiteitsvacuüm. De twee hebben een latrelatie. "Met haar wil ik oud worden", aldus Marco. In de video hieronder vertelt Marco over hun hernieuwde liefde.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Openhartige Marco Borsato: 'Ik had het echt even lastig'

Marco Borsato over Leontine: 'We latten, zoals dat heet'

02:34

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!