Linda Hakeboom Beeld © ANP

Linda Hakeboom begint aan laatste chemo: 'Bijzonder moment'

08 november 2021 17:27

Linda Hakeboom (36) kan haar geluk niet op: na een zware periode waarin ze behandeld wordt aan borstkanker, is de documentairemaker maandag begonnen aan de laatste keer chemotherapie. Dat laat de opgetogen Linda weten via Instagram.

''Dit is wel een momentje hoor"

Linda is door het dolle heen. Ze plaatst een foto van haarzelf met een grote lach op haar gezicht. 'Oef. Dit is wel een momentje hoor. Net mijn állerlaatste kuur chemotherapie meegekregen. Nog twee weken en dan ben ik (...) klaar. Hopelijk voor altijd', schrijft ze erbij. 

Ruim een jaar geleden onderging Linda haar eerste chemokuur, nadat ze in augustus 2020 slecht nieuws had gekregen. Ondanks alles probeert ze altijd positief tegenover de situatie te blijven staan, zo kunnen we vandaag ook weer zien op het Instagram-bericht.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Linda Hakeboom wint Televizier-Ster Online met vlogserie

Veel bekende vrienden van Linda zijn enorm blij voor haar en laten liefdevolle reacties achter onder de foto. 'Yesss!!!' reageert Tim Hofman. 'Voor altijd klaar!' schrijft Jessie Jazz Vuijk motiverend. Ook Eva Jinek is door het dolle heen: 'Voor altijd!!! Kusjes en liefde!!!' schrijft de presentatrice met veel hartjes erachter. Nicolette Kluijver, zelf genezen van longkanker, reageert: 'Laatste loodjes', met bemoedigende emojis.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Linda Hakeboom: 'Ik merk dat mijn lichaam enorm is afgetakeld'

Vorige maand won Linda de prijs voor Televizier-Ster Online met haar vlogserie over haar ziekte. Aran Bade sprak de documentairemaker na afloop.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!