Niek Marijnissen Beeld © Jean-Pierre Fourie

Niek Marijnissen aan het daten met Love Island-kandidate

08 november 2021 17:31

Realityster Niek Marijnissen (33) is aan het daten. Dat vertelt hij in gesprek met RTL Boulevard. De gelukkige is de 26-jarige Joan Pronk, bekend van 'Love Island'.

"Met haar zou ik wel oud kunnen worden"

Hoewel Niek het nog geen relatie wil noemen, ziet hij al zeker een toekomst met haar. "Het leuke aan Joan vind ik dat ze echt hilarisch is en ik lekker gek kan doen met haar. Ik vind het gewoon belangrijk dat je met iemand kan lachen en met haar zou ik wel oud kunnen worden. Ik kan met haar lachend de kist in." 

Eigenlijk had de realityster, bekend van De Bachelorette, de hoop op een nieuwe liefde al opgegeven. Tot hij Joan tegenkwam: "We hebben het gewoon heel leuk. En we willen er niet meteen een stempel op plakken, maar als het zo doorgaat dan zou het wel in een relatie kunnen uitlopen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Niek uit De Bachelorette naar Istanboel voor baardtransplantatie

Joan heeft al eerder een relatie gehad, namelijk met Mert. Zij leerden elkaar kennen tijdens hun deelname aan Love Island. Toen had Niek al een oogje op haar. Onlangs ging het uit tussen Joan en Mert. Niek sloeg daarna gelijk zijn slag: "Toen het uitging met haar relatie, was ik er als de kippen bij."

Niek was de smaakmaker in De Bachelorette, dat vorig jaar bij Videoland te zien was. In het programma streed hij om het hart van Gaby Blaaser, maar verloor in de finale van Joey. Meer over zijn avontuur in de video hieronder. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Niek uit de Bachelorette beleeft bijzondere dates met drag queens

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!