Beeld © ANP

Kim Kardashian 'diep bedroefd' door fatale afloop Astroworld

09 november 2021 04:53

Kim Kardashian (41) heeft maandag op Instagram gereageerd op de fatale afloop van festival Astroworld van haar zwager Travis Scott (29). In haar Stories laat ze weten dat ze diep bedroefd is over het drama, waarbij acht mensen omkwamen.

'Net al jullie allemaal, is ook onze familie in shock na deze tragedie', schrijft Kim. 'Onze gedachten zijn bij de slachtoffers, hun families en dierbaren en bij Travis, van wie we weten dat hij zoveel om zijn fans geeft en die hier echt kapot van is.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Travis Scott betaalt festivalgangers terug', cancelt andere show

Rapper Travis Scott, die het festival mede-organiseerde en de hoofdact was, is de partner van Kims halfzusje Kylie Jenner. Zij was vrijdagavond aanwezig bij het evenement in Houston en sprak dit weekend op social media haar medeleven uit voor de slachtoffers en nabestaanden. Ze benadrukte ook dat zowel Travis als zij op het moment dat er gedrang ontstond in het publiek, dat niet in de gaten had.

"Ik wil duidelijk maken dat we niet op de hoogte waren van de dodelijke slachtoffers tot het nieuws naar buiten kwam na de show en dat we in geen geval verder zouden zijn gegaan met filmen of optreden", aldus de cosmetica-ondernemer, die zwanger is van haar tweede kind met Travis.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Travis Scott werd voor optreden al gewaarschuwd door politie'

Enkele concertbezoekers hebben al aanklachten ingediend tegen de rapper, organisator Live Nation en de beheerder van het festivalterrein NRG Park. Ook Drake, die met Travis op het podium stond toen het totaal uit de hand liep in het publiek, wordt in één van de zaken medeverantwoordelijk gehouden voor het drama.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!