Beeld © Instagram @sarahvansoelen

Sarah van Soelen vindt hét middel tegen stress en trauma

9 november 2021 13:31

Wie zich door de recente geruchten over het liefdesleven van Sarah van Soelen zorgen maakt om de 26-jarige, kan opgelucht ademhalen. Na de vermeende breuk met liefje André Hazes (27) heeft ze hét middel gevonden om stress en trauma's tegen te gaan.

"Waarvoor doe ik het? Tegen stress, trauma's, blokkades"

Je hebt geen dure dokter uit het Gooi nodig om je relationele problemen óf de vele geruchten daarover te verwerken, zo blijkt. Volgens een verkooppraatje op Sarahs Instagram-account - sinds de relatie met één van 's lands bekendste zangers goed voor ruim 200.000 volgers - is cupping dé manier om de pijn in je leven te verlichten. Waar Bekend Nederland voornamelijk deze behandeling gebruikt om de huid te verstevigen en cellulite te verminderen, heeft Sarah er op een andere manier baat bij.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sarah van Soelen lijkt te hinten op relatiebreuk André Hazes

Sarah krijgt naar eigen zeggen zoveel vragen over cupping dat ze er een paar Stories aan wijdt. Ze doet het al een jaar en is er lyrisch over. "Waarvoor doe ik het? Tegen stress, trauma's, blokkades. Ik cup van alles: mijn benen, buik en rug. Het helpt mij heel erg om weer rustig te worden of weer lekker in mijn vel te zitten." 

Hopelijk staat de volgende cup-afspraak alweer in de agenda, want de geruchtenmolen draait overuren de laatste tijd. Naar het schijnt spendeert André erg veel tijd bij zijn ex-vriendin Monique en zijn zoon thuis:

'André Hazes wordt veel gespot bij ex Monique thuis'

01:34
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Plottwist: Rachel Hazes langs bij Sarah van Soelen voor verjaardag

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!