Nicolette van Dam Beeld © ANP

Nicolette van Dam is bang voor botox: 'Gelukkig heb ik goede genen'

9 november 2021 15:51

Alhoewel de meeste sterren niet bang zijn voor een prikje hier en daar, denkt Nicolette van Dam (37) anders over een botox-boostje. In een openhartig interview met 'LINDA.Loves' vertelt de presentatrice dat ze een bezoekje aan de cosmetisch arts liever overslaat.

''Ik zou mezelf vaker een bezoek aan de schoonheidsspecialiste moeten gunnen''

Ondanks dat een botox-bezoek er bij Nicolette niet in zit, speelt uiterlijke verzorging wel een belangrijke rol in haar leven. “Ik zou mezelf vaker een bezoek aan de schoonheidsspecialiste moeten gunnen. Ik ga tenslotte richting de veertig, dus dan moet je er misschien wat meer mee bezig zijn. Gelukkig heb ik goede genen. Zowel mijn moeder als oma hebben me op het hart gedrukt altijd goed af te schminken. Dus zelfs als ik doodmoe thuiskom van een feestje: ik ga nooit slapen met mijn make-up op'', vertelt ze aan LINDA.Loves.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bas Smit en Nicolette van Dam in de wolken met nieuw project: 'Heel trots op'

De presentatrice vervolgt: “Botox durf ik niet. Ik frons te veel, dus dat zou wel een probleempje kunnen worden, maar ik ben bang dat als je het ene doet, je het andere ook moet doen. En waar trek je dan de grens? Ik hoor goede verhalen over bindweefselmassage van je gezicht. Ik deed dat trouw elke week voor mijn benen, maar ja, toen kwam corona.''

Als het overigens aan haar man Bas Smit ligt, dan maakt het niet uit hoe Nicolette eruit ziet. ''Na vijftien jaar houdt hij gelukkig nog steeds het meest van kleding waarin je mijn lichaam goed ziet. Daar ben ik best trots op. Ook in drukke tijden verliezen wij elkaar niet uit het oog'', vertelt Nicolette. 

Het hele interview is te lezen in de nieuwe LINDA.Loves.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nicolette van Dam dolblij met feestjes voor Amsterdamse Zomer

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!