Bridget Maasland Beeld © Instagram: @bridgetmaasland

Bridget Maasland dertig keer verhuisd: 'Hecht me niet snel aan een plek'

10 november 2021 07:23

Verhuizen doen we allemaal weleens in ons leven, maar presentatrice Bridget Maasland (47) kan er geen genoeg van krijgen. In een interview met 'LINDA.Loves' vertelt Bridget dat ze zo'n dertig keer is verhuisd. Dat is dus gemiddeld een keer per anderhalf jaar.

“Zestien keer met mijn ouders, veertienmaal alleen, met een partner of kind''

Inmiddels woont de presentatrice in hartje Amsterdam, maar dat duurde ongeveer 29 verhuizingen. "In mijn leven ben ik al zo’n dertig keer verhuisd. Zestien keer met mijn ouders, veertienmaal alleen, met een partner of kind. Ik hecht me daardoor niet snel aan een plek", vertelt ze aan LINDA.Loves. ''Bovendien ben ik verslaafd aan Funda afstruinen. Zo vond ik drie jaar geleden deze benedenwoning in het centrum van Amsterdam. Ik woonde in een leuke loft in de Sluisstraat en had totaal geen verhuisplannen, maar zag deze dubbele benedenwoning en was acuut verliefd. Mijn loft had ik binnen 24 uur met winst verkocht."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André of Johnny? Bridget verklapt wie betere bedpartner was

Wat betreft de roddels over een potentieel nieuwe verhuizing heeft Bridget een duidelijke boodschap: ''Op internet ging het verhaal dat ik mijn eigen woning na een jaar alweer te koop had gezet. Onzin, ik ben niet van plan dit snel te verkopen.'' Die 31e verhuizing blijft dus nog even toekomstmuziek. Wel kleeft er een groot nadeel aan haar nieuwe stulpje. Het is namelijk 'een eldorado voor paparazzi'. "Tijdens mijn kortstondige en turbulente samenwoonpoging werd ik regelmatig verrast door cameraflitsen. Heel naar. Ik had bijna continu de luxaflex dicht'', zegt ze. Voor nu kent huize Bridget slechts twee inwoners: zijzelf en zoontje Mees. 

Het hele interview is te lezen in de nieuwe LINDA.Loves.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bridget Maasland showt intieme tattoo na vragen van volgers

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!