Beeld © Lindy Lin/Netflix

Fans van Selling Sunset opgelet: er komt een spin-off van de show

09 november 2021 18:20

Kun jij ook geen genoeg krijgen van Selling Sunset? Dan heb je dubbel geluk. Er komt namelijk niet alleen een vierde seizoen aan van de show, maar er is ook nog een heuse spin-off in de smaak! Makelaar Jason Oppenheim bevestigde dit heugelijke nieuws vandaag op zijn Instagram-account.

"Ik ben zo ontzettend blij met onze nieuwe show Selling the OC"

Aan het einde van deze maand, 24 november op precies te zijn, komt het vierde seizoen van Selling Sunset op Netflix. Mocht je deze nu binnen no-time hebben uitgekeken, hoef je niet bang te zijn dat je in een zwart gat valt, want er komt dus binnenkort een spin-off van de show. Jason laat op zijn Instagram weten dat deze serie zich volledig zal richten op zijn makelaarskantoor in Orange County. ‘Ik ben zo ontzettend blij met onze nieuwe show Selling the OC’, zo laat hij weten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Selling Sunset-ster Heather Rae Young in huwelijksbootje gestapt

Tot nu toe is Jason het enige originele castlid van Selling Sunset waarvan wij zeker weten dat hij te zien zal zijn in de spin-off. De kans is groot dat we Chrishell Stause ook af en toe voorbij zien komen, want zij heeft een relatie met Jason. Ook Alexandra Hall, Austin Victoria en Brandi Marshall zullen in Selling the Oc te zien zijn.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Selling Sunset-sterren Chrishell en Jason zijn aan het daten

En het blijft overigens niet bij deze spin-off. Netflix liet eerder dit jaar al weten dat er een andere spin-off voor de serie komt, namelijk Selling Tampa. In deze show volgen we Allure Realty, een luxe vastgoedbedrijf van legerveteraan Sharelle Rosado, die alleen zwarte, vrouwelijke makelaars in dienst heeft.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Christine krijgt concurrentie van deze nieuwe Selling Sunset-sterren

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!