Britney Spears en verloofde Sam Asghari Beeld © Getty images

Britney Spears verklapt wie haar trouwjurk ontwerpt

10 november 2021 12:52

Britney Spears (39) poseert graag in menig outfit - of zonder outfit - op haar Instagram-account. Deze keer trekt ze voor de gelegenheid een zalmroze baljurk aan. Eventueel gespeculeer drukt ze meteen de kop in: 'Nee, dit is niet mijn trouwjurk!' Die jurk wordt momenteel namelijk nog ontworpen - en niet door de minste.

''Donatella Versace maakt mijn jurk op dit moment''

Het is een bewogen jaar geweest voor Britney. Na dertien jaar curatorschap kan ze eindelijk invulling geven aan haar eigen leven. En dat doet ze zeker, want nog niet zo lang geleden gaf Britney het jawoord aan haar vriend Sam Asghari. 

Dit voorjaar liet de zangeres weten dat ze een toekomst samen met haar huidige lover wel ziet zitten. De twee zijn inmiddels vijf jaar samen. Nu die droom eindelijk in vervulling zal komen, kan een droomjurk natuurlijk niet ontbreken. In haar laatste Instagram-post geeft Britney de eerste details weg. 'Donatella Versace maakt mijn jurk op dit moment', schrijft ze. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fans maken zich zorgen om Halloween-foto’s van Britney Spears

Britney-fans gaan uit hun dak in de reacties onder deze foto: 'Britney en Donatella zijn een superduo OMG', schrijft iemand. Een andere volger reageert: 'Ik kan niet wachten om je in jouw Versace-bruidsjurk te zien.' Een derde fan heeft hoge verwachtingen: 'Je krijgt de bruiloft van je dromen.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Britney is 'dieper gekwetst' dan naar buiten is gebracht

Dit is het derde huwelijk voor Britney. In 2004 was ze nog geen drie dagen getrouwd met jeugdvriend Jason Alexander en later dat jaar trad de zangeres alweer in het huwelijk met Kevin Federline, met wie ze zoons Sean Preston en Jayden James heeft. Wanneer Britney gaat trouwen met Sam is nog niet bekend. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Britney Spears krijgt puppy van verloofde

Eind september was eindelijk de lang gehoopte doorbraak in de zaak van Britney tegen haar vader Jamie Spears. Hij werd per direct uit zijn rol als toezichthouder gezet.

Na ruim 10 jaar is Britney Spears bevrijd van haar vader

09:06

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!