Beeld © Instagram @nikkie_official

Nikkie viert 7de verjaardag zoontje Alain op uitbundige wijze

10 november 2021 13:13

Een heuglijke dag in huize Bontekoe-Plessen. Het jongste lid van het gezin, Alain, viert vandaag namelijk zijn zevende verjaardag. Daar staat moeder Nikkie Plessen (36) uiteraard bij stil op haar social media-kanalen.

"Ons kleine, grote mannetje"

Op haar Instagram-pagina deelt de trotste Nikkie twee foto's en een filmpje ter ere van de verjaardag van Alain. 'Ons kleine, grote mannetje al 7 jaar', schrijft ze erbij. 'Wat gaat het snel en wat zijn papa, mama en je lieve zus trots op je!'

Alain, die groot fan is van Pokémon, komt niks tekort op 'zijn' dag. Hij heeft namelijk een prachtige Pokémon-taart gekregen. Verder valt er te zien dat hij getrakteerd wordt op genoeg cadeautjes van zijn ouders en oudere zus.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Nikkie en Bridget gieren om elkaars oude 'low jeans'-foto's

Nikkie houdt er, net als iedere moeder, uiteraard van om tijd met haar kinderen door te brengen. Laatst was ze nog in een pretpark. Superleuk natuurlijk, maar er was één nadeel: het regende. En daardoor ging Nikkies Chanel-tas naar de gallemiezen. In de video hieronder vertelt ze over die verschrikkelijke ervaring.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Nikkie blij met terugkeer minirok: 'Dat is mijn joggingspak'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!