Jan Smit en zijn vrouw Liza met hun kinderen Fem, Emma en Senn Beeld © ANP

Jan Smit 10 jaar getrouwd: 'Liza staat altijd in mijn schaduw'

11 november 2021 12:04

Het is feest in huize Smit: Jan Smit en zijn vrouw Liza Smit vieren donderdag hun tienjarig huwelijksjubileum. Op social media deelt de zanger onder meer een schattige trouwfoto met de liefde van zijn leven.

"Altijd in de schaduw, maar altijd aan m'n zijde"

Op Instagram plaatst de zanger twee kiekjes samen met zijn grote liefde. '10 jaar geleden mocht ik op het zonovergoten eiland Sint Maarten, in het huwelijksbootje stappen met Liza!’ begint de zielsgelukkige Jan. Hij weet niet wat hij zonder zijn vrouw zou moeten, schrijft hij: 'De meest belangrijke en liefdevolle persoon in m’n leven. Mijn reddingsboei en houvast op ieder moment! Elke dag cijfert zij zichzelf weg om voor mij en anderen klaar te staan. Altijd in de schaduw, maar altijd aan m’n zijde.'

Ook is de vader van drie haar meer dan dankbaar voor de kinderen die het koppel samen heeft: 'Ze gaf mij bovendien de mooiste geschenken in het leven. Onze kinderen Fem, Emma en Senn. Maar bovenal geeft ze mij altijd en overal liefde, onvoorwaardelijke liefde. Wat ben ik trots op mijn vrouw!'

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Jan Smit veranderd na burn-out: 'Heb nu intiemere band met mijn kinderen'

Het stel wordt overspoeld met felicitaties en liefde. Meerdere bekende vrienden laten hartjes achter onder het bericht, onder wie onze eigen Bridget Maasland. Presentator Viktor Brand schrijft: 'Gefeliciteerd Jan en Liza!' Ook Shelly Sterk, die gisteren zelf nog een mijlpaal te vieren had, feliciteert de twee: 'Van harte!' schrijft ze.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Jan Smit vandaag onder het mes: 'Spannende dag'

Jan had dit jaar ook een ander jubileum: hij zit 25 jaar in het vak. Alle ups and downs komen voorbij in zijn leven en dat begint al als hij nog een klein jochie is. Wij spraken de zanger hierover.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!