Sarah van Soelen Beeld © ANP

Met déze BN'er had Sarah van Soelen vroeger een relatie

11 november 2021 13:27

We kennen Sarah van Soelen (25) allemaal als de vriendin dan wel ex van André Hazes (27), maar dat is zeker niet de enige BN'er met wie ze samen is geweest. Maandag verklapte een andere bekende Nederlander in zijn podcast ook verkering te hebben gehad met Saar.

"Ze had het echt binnen drie dagen uitgemaakt"

Naast dat Sarah een relatie zou hebben gehad met voetballer Lars Veldwijk, de ex van Monica Geuze, vormde ze in een ver verleden ook een koppeltje met het broertje van Tim Hofman, Sam. Dat onthult hij in zijn podcast Broers, die hij samen met andere broer Rijk Hofman maakt. 

Sam zat vroeger bij de influencer in de klas zat en daar kregen de twee een relatie. Een succesverhaal was het helaas niet voor de tortelduifjes: "Ze had het echt binnen drie dagen uitgemaakt via de mail", zegt hij. Helaas is hier geen bewijs meer van te vinden, aldus de oud Holland's Next Top Model-deelnemer: "Ze heeft mij dus nog een keer gevraagd of ik die mails wilde verwijderen.'' Hij vervolgt: ''Ik heb wel gewoon nog alle foto's. Het was een heel knap meisje vroeger.''

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Plottwist: Rachel Hazes langs bij Sarah van Soelen voor verjaardag

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Sarah van Soelen vindt hét middel tegen stress en trauma

André en Sarah domineerden de afgelopen tijd het entertainmentnieuws. Hoewel hun relatiebreuk nog altijd niet bevestigd is, gaan er meerdere geruchten rond over de reden van het vermeende liefdesdrama. Meer daarover in de video hieronder. 

Rob Goossens: 'Steeds meer rare verhalen over Sarah van Soelen'

04:48

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!