Beeld © Instagram @janiceblok

Janice Blok ondergaat cosmetische ingreep aan 'onderkin'

11 november 2021 14:08

Na haar breuk met Donny Roelvink (23) focust Janice Blok (30) zich even volledig op zichzelf. Janice plaatste op haar Instagram meerdere stories waarin te zien is dat ze zichzelf pampert met beautybehandelingen, waaronder een behandeling voor het verwijderen van haar onderkin.

"Het vet komt nooit meer terug"

Janice vertelt in één van haar stories dat ze zich van haar kwetsbare kant laat zien en zoomt ondertussen in op haar kin. "Hij gaat weg. Ik ben al zo lang op zoek naar een behandeling hiervoor." Janice ondergaat naar eigen zeggen een zogeheten Kybella-behandeling, waarbij er een serum bij je vet gespoten wordt. "Het is een vet-oplosser dus dat spuiten ze er in en naarmate breekt het al je vetcellen af en dan heb je één fucking strakke kaak."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Janice Blok laat van zich horen na breuk Donny Roelvink

In een volgende storie is te zien dat ze op een behandeltafel ligt en dat er allerlei stipjes op haar kin worden gezet, waarna het serum er met een spuit in wordt gespoten. Janice schrijft dat ze het resultaat van de behandelingen over vijf weken zal delen en dat het resultaat permanent is. "Het vet komt nooit meer terug."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Janice Blok geniet weer van vrijheid na thuisquarantaine

Janice en Donny maakten eind oktober bekend dat ze uit elkaar zijn. 'Ik ben een aantal dagen wat afwezig geweest omdat ik wat tijd voor mezelf nodig had en heb', zo schreef ze destijds op Instagram. 'Voor 90% bestaat mijn platform uit positiviteit, omdat ik ook altijd positief ben en zo in het leven sta. Maar ik ben ook maar een mens, maak van alles mee en heb soms ook verdriet. De reden van mijn afwezigheid is omdat de geruchten kloppen. Donny en ik hebben definitief besloten om een punt te zetten achter onze relatie. Wel wil ik erbij vertellen dat de reden van onze breuk niet is om wat jullie allemaal online gelezen hebben.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Donny Roelvink en Janice Blok zetten punt achter relatie

Niet lang na hun breuk doken er geruchten op dat Donny het wel érg gezellig zou hebben met Yolanthe Cabau. Broer Dave wilde daar wel het een en ander over kwijt:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!