Beeld © ANP

Astrid Joosten: 'Ik hoef mezelf niet te verkopen via tv-spelletjes'

11 november 2021 17:32

Astrid Joosten (63) krijgt regelmatig de vraag of ze mee wil doen aan een spelletje of quiz op televisie, maar de presentatrice zit daar absoluut niet op te wachten. In een interview in 'NOUVEAU' vertelt ze dat ze zichzelf simpelweg niet op die manier hoeft te verkopen.

"In mijn inner circle zullen ze me eerder warm noemen en nooit afstandelijk"

"Als je op televisie wilt, heb je natuurlijk wel een zekere mate van ijdelheid, maar daarbinnen kun je nuanceren. Zo zit ik nooit in spelletjes of quizzen”, aldus Astrid. Die keuze heeft ze niet zomaar gemaakt. "Simpelweg omdat ik het niet nodig heb, ik hoef mezelf niet te verkopen. Daarbij wil ik beoordeeld worden op mijn vak en niet op hoe ik mezelf exploiteer als bekende Nederlander."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Astrid Joosten zou zelf nooit meedoen aan 2 voor 12

Astrid begrijpt echter wel dat deze keuze ervoor kan zorgen dat ze af en toe een beetje afstandelijk op mensen kan overkomen. "Wellicht, ik hoor het vaak. Maar ik vind dat helemaal niet erg. In mijn inner circle zullen ze me eerder warm noemen en nooit afstandelijk."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Astrid Joosten ligt niet wakker van kritiek: 'Who the hell is Angela de Jong?!'

En er blijkt een aantal bekende namen in haar inner circle te zitten. Astrid vertelt namelijk dat ze een televisieclubje heeft met Caroline Tensen, Anita Witzier, Karin Bloemen, Irene Moors en Angela Groothuizen. "Ja, wij eten geregeld samen en bespreken dan alle dingen die we tegenkomen in het wereldje. Dat is heerlijk, want we begrijpen elkaar."

Astrid Joosten kreeg vorig jaar een zeer romantisch aanzoek van haar vriend Rob, maar door corona moeten ze hun bruiloft nu alweer uitstellen:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Verliefde Astrid Joosten over verlies echtgenoot: 'Het verdriet is weg'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!