Julia van De Bachelor Beeld © Instagram @juliasinning

Julia omarmt het single-bestaan na Bachelor-drama

11 november 2021 17:55

Met een gebroken hart zat Julia Sinning (25) tijdens de reünie van 'De Bachelor' naast de man waarmee ze een relatie dacht aan te gaan, maar wat enkel een vakantie-romance bleek te zijn. Toch heeft de Miss Nederland van 2021 geen spijt van haar deelname, zo schrijft ze op Instagram.

"De liefde die ik voor mezelf heb is daardoor alleen maar sterker geworden"

Waarschijnlijk stroomt ook jouw mailbox vandaag over met kortingscodes, want niet alleen in Brabant wordt op 11 november volop feest gevierd, ook de rest van Nederland doet gezellig mee tijdens 'Singles Day'. Via Instagram doet ook Julia een duit in het zakje, maar geeft er een kleine twist aan door de dag om te dopen tot 'Independent Individuals Day'.  

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vader Tony Junior gespot met Diva van De Bachelor

'Zoals je misschien wel weet heeft mijn Bachelor-liefdesavontuur deze zomer geen stand gehouden', deelt ze bij het bericht. 'Mede doordat ik hier doorheen ben gegaan, weet ik dat wat er ook gebeurt, ik op mezelf terug kan vallen en op de mensen die om mij geven.' Julia is dan ook ergens wel dankbaar voor de breuk met Tony: 'De liefde die ik voor mezelf heb is daardoor alleen maar sterker geworden en ik weet beter wat ik wil en waar ik naar verlang.'

'Neem de tijd, rust en energie en gun alle liefde die je wilt geven een keer aan jezelf', adviseert ze haar volgers dan ook. 'Omarm je single life en vier dat jij happy bent jezelf.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Oriana heeft teleurstelling De Bachelor een plekje kunnen geven

Oriana, die tweede werd, deed eerder tegenover RTL Boulevard haar verhaal en vertelde dat het verdriet nog altijd 'best wel diep zit'.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!