Beeld © SBS6 / Talpa

Mishandelde Mark Gillis weer op tv: 'Ben er goed vanaf gekomen'

13 november 2021 09:02

Mark Gillis, bekend van het SBS6-programma 'Massa is Kassa: familie Gillis', is gisteren voor het eerst sinds zijn mishandeling op tv verschenen. Mark ziet er nogal gehavend uit als hij voor de camera's van 'Shownieuws' verschijnt om te vertellen over de overval in zijn chalet.

Mark Gillis, bekend van de SBS 6-soap over de steenrijke familie Gillis, is gisteren voor het eerst sinds zijn mishandeling weer op televisie verschenen. Hij ziet er nog steeds gehavend uit.

De overval vond een week geleden plaats, in zijn chalet op het vakantiepark in Ommel. Daar werd Mark zwaar toegetakeld door drie dieven. Ook werd hij enige tijd vastgehouden. Toch verscheen Mark gisteravond voor de camera's van Shownieuws, waar te zien was dat hij nog steeds een blauw oog heeft en een bloeduitstorting in zijn rechteroog. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Massa is Kassa-ster Peter Gillis van slag na overval op zoon

Mark zegt over de overval: "Ik ben totaal geen bang type. Ik heb altijd van kinds af aan geleerd dat je goed op moet letten en deze kwam voor mij onverwachts. Het doet wel iets met je." Zelf zegt Mark fysiek al aardig te zijn hersteld van de overval. "Ik heb wel blauwe plekken en mijn gezicht is nu alleen nog maar en blauw oog, maar het was helemaal dik. Ze hebben in het ziekenhuis ook allerlei scans gedaan en daar ben ik gelukkig goed van af gekomen. Ik heb wel een hersenschudding."

Over de daders kan Mark niet veel vertellen, vanwege het onderzoek dat de politie doet. "In onderling overleg hebben we afgesproken dat we daar niet over uit gaan wijden."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Peter Gillis over constante dreiging: ‘Ik let altijd wel op’

De aflevering van Shownieuws zie je hier terug.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!