Maxime Meiland en haar dochter Claire Beeld © Instagram @maximemeiland

Claire Meiland behoorlijk onder indruk van ontmoeting met Sinterklaas

13 november 2021 15:40

Het is vandaag een spannende dag voor veel kleine kinderen in Nederland, want Sinterklaas arriveert namelijk in ons koude kikkerlandje. Ook Claire Meiland, het dochtertje van Maxime (25), ontmoet de goedheiligman vandaag. En dat is best een beetje spannend.

"Ga je vanavond je schoen zetten?"

Op de Instagram Stories van Maxime is te zien hoe zijzelf, vriend Leroy en Claire aanwezig zijn bij de intocht van de Sint. "Zeg maar: 'Hallo Sinterklaas'", vertelt Leroy aan Claire. Vervolgens komt Sinterklaas de kleine Meiland-telg een hand geven, waardoor Claire zichtbaar even van haar stuk is. Het is natuurlijk ook niet niets.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Chateau-kijkers blij om Claire weer te zien: 'Wat is ze groot!'

Uiteindelijk kan er bij Claire toch een kleine hallo vanaf, waarna een roetveegpiet vraagt of ze vanavond haar schoen gaat zetten. Daar knikt Claire vervolgens alleen 'ja' op, waarna de spanning haar teveel wordt en ze snel om de nek van Leroy duikt.

We zien de kleine Claire niet meer veel in Chateau Meiland. Ze mag van de kinderbescherming namelijk niet te veel 'werken'. We zagen haar een poosje geleden wel toen Maxime een rondleiding gaf door haar toen nog nieuwe huis. In de video hieronder zie je daar meer over.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!