Jade Thirlwall van Little Mix werd gevraagd voor déze realityshow

14 november 2021 22:40

Jade Thirlwall (28) heeft in de nieuwste YouTube-video van Nikkie de Jager (27) een bijzondere onthulling gedaan. De zangeres vertelt namelijk dat ze voor haar tijd bij Little Mix is gevraagd voor de bekende realityserie Geordie Shore.

In de video die zondagavond op het YouTube-kanaal van de Nederlandse visagiste verscheen, vraagt Nikkie Jane onder andere waar ze vandaan komt. Als dat uit de buurt van Newcastle blijkt te zijn, doet Jane een opmerkelijke onthulling. Ze blijkt voorafgaand aan haar doorbraak met Little Mix gevraagd te zijn voor de MTV-serie Geordie Shore, de Britse versie van Oh Oh Cherso.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Little Mix kondigt binnenkort breuk aan'

Op de vraag van Nikkie of de zangeres er spijt van heeft dat ze daar niet op in is gegaan, hoeft de Britse niet lang na te denken. "Nee, ik ben blij dat ik het gemaakt heb als popster", zegt Jane die met Little Mix al zo'n tien jaar in de Europese hitlijsten staat. In Nederland had de groep afgelopen jaar een hit met Heartbreak anthem.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Leigh-Anne Pinnock van Little Mix bevallen van tweeling

Jane is niet de eerste beroemdheid die haar make-up door Nikkie laat doen. Onder meer Lady Gaga, Kim Kardashian, Måneskin-zanger Damiano David en Katy Perry gingen haar voor. De Jager heeft een kleine 14 miljoen abonnees op haar YouTube-kanaal.

Nikkie heeft het maar druk, want naast haar YouTube-kanaal moet ze ook nog een bruiloft plannen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Little Mix-zangeres Perrie Edwards bevallen van eerste kindje

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!