Familie Jelies Beeld © ANP

Gezinsleden Een Huis Vol-familie Jelies besmet: iedereen in isolatie

15 november 2021 13:21

Slecht nieuws voor de Tollebeekse familie Jelies uit 'Een Huis Vol’: meerdere gezinsleden hebben het coronavirus opgelopen. Het gezin met negen kinderen zit al een aantal dagen in isolatie, zo laten ze weten via social media.

"Helaas, de uitslag is positief"

Nadat dochter Jantine klachten begon te krijgen, besloot de familie haar te laten testen op corona. Ze kregen een uitslag waar ze niet op gehoopt hadden: 'Helaas, de uitslag is positief, dus vanaf nu zitten we met ons gezin in quarantaine,' schrijven ze op social media.

Inmiddels zijn Janna, vader Johan en moeder Janneke ook positief getest op het virus, maar gelukkig maken alle gezinsleden het tot op heden goed: 'Ondertussen zijn Johan en ik ook positief getest, maar we voelen ons nog oké en mogen daar dankbaar voor zijn. Dat beseffen we maar al te goed.'

De familie houdt zich binnenshuis lekker bezig. 'Vandaag lekker gekleurd en geknutseld en ook weer geprobeerd te tekenen. Vroeger veel gedaan, nu zachtjes maar weer oppakken, want vind het wel leuk om te doen', schrijft Janneke erbij. Ook gaan de kinderen gewoon door met school vanuit huis. Ze vervolgt: 'Wel weer even druk zo alles in huis en thuisscholing doen, gelukkig helpt Johan nu mee.’ Vervelen doen ze zich dus zeker niet. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Een Huis Vol-moeder reageert op 'lulverhalen' van zoon

De familie wordt overladen met beterschapswensen. 'Wens jullie heel veel beterschap’, schrijft iemand. Ook de familie Kraantjes uit Een Huis Vol laat een bericht achter: 'Wat een mooie foto's! En die lampjes zijn prachtig. Geniet van elkaar en ziek goed uit. Heel veel beterschap en liefs voor jullie allemaal!'

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Papa Jay uit Een Huis Vol is getrouwd: ‘Alleen maar liefde’

Voor de families uit Een Huis Vol waren de coronamaatregelen éxtra ingrijpend. Eerder vertelden ze erover bij RTL Boulevard:

Zó gaan de familie uit Een Huis Vol om met de coronamaatregelen

01:28

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!