André en Rachel Beeld © ANP

Rachel Hazes bevestigt: ‘André woont nu bij mij thuis’

15 november 2021 15:48

Er gingen al een tijdje geruchten dat André Hazes (27) na zijn breuk met Sarah van Soelen (26) zou zijn ingetrokken bij zijn moeder en nu heeft Rachel (51) deze geruchten bevestigd. De moeder van André vertelde gisteravond na afloop van 'Vlaanderen zingt Hazes' dat haar zoon inderdaad bij haar woont.

"Hij woont nu bij mij thuis en wordt heel hard verwend"

In België vond afgelopen dagen Vlaanderen zingt Hazes plaats, waar André eigenlijk zou moeten optreden. Hij kon hier echter niet aanwezig zijn vanwege zijn emotionele burn-out. Rachel was er wel en die stond na afloop nog even de pers te woord. Ze vertelde onder andere aan het Vlaamse HLN dat André het erg vervelend vindt dat hij er niet bij kon zijn. "Want André keek echt uit naar deze concerten. Maar het gaat iedere dag een beetje beter met hem. Hij woont nu bij mij thuis en wordt heel hard verwend."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Plottwist: Rachel Hazes langs bij Sarah van Soelen voor verjaardag

Van dat laatste blijkt geen woord gelogen. Rachel vertelt dat ze André goed in de watten legt en vaak stamppot met andijvie voor hem maakt, zijn lievelingseten. "Vol vitamientjes. Want dat heeft hij nu nodig. Vitamientjes, moederliefde en heel veel rust. Die vindt hij thuis. 'Het enige wat jij hier zelf moet doen, is kauwen', lach ik dan."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André en Rachel Hazes halen herinnering aan 'die ouwe' op

Om ervoor te zorgen dat de zanger weer lekker in zijn vel zit, heeft hij natuurlijk wel wat meer nodig dan moederliefde en vitamientjes, maar dat zit volgens Rachel wel goed. "André volgt therapie en het wordt nog een lange rit, maar op het einde komt alles goed. Dat weet ik zeker. Geef hem gewoon wat tijd."

André is niet alleen maar bij zijn moeder thuis, de zanger wordt namelijk ook erg vaak bij zijn ex Monique gespot, met wie hij zoontje André heeft. 

'André Hazes wordt veel gespot bij ex Monique thuis'

01:34

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!