Jeroen Rietbergen en Linda de Mol Beeld © ANP

Linda de Mol sluit niet uit ooit nog naar het altaar te lopen

17 november 2021 07:31

Waar de presentatrice eerder nog heel stellig volhield nooit officieel mevrouw Rietbergen te willen worden, denkt ze daar inmiddels anders over. Zo schrijft Linda de Mol (57) in de nieuwe 'LINDA.', die nu in de winkel ligt, dat ze best nog wel een keer het jawoord zou willen geven aan haar grote liefde.

"Ik betrapte me er daar in Parijs op dat ik dacht: nou, heel misschien, ooit, wie weet"

Wat ervoor gezorgd heeft dat Linda tóch is gezwicht? Dat is de bruiloft van haar broer John, die afgelopen jaar na een relatie van 32 jaar in het huwelijksbootje stapte in de stad van de liefde: Parijs. 'Dat laatste was zo bijzonder, dat ik bijna iedereen zou aanraden om minstens dertig jaar te wachten. Dan kies je pas echt bewust', vindt Linda.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dít is de grootste angst van Linda de Mol

Door de 'sensationeel mooie bruiloft' van haar broer lijkt de presentatrice ook over haar eigen 'trouwdrama' heen. 'Na één keer te zijn getrouwd en alle stress rondom zo’n dag te hebben meegemaakt (en niet te vergeten het vrij snelle mislukken van dat huwelijk), heb ik altijd geroepen: 'Trouwen, ik? Nooit meer!' Maar ik betrapte me er daar in Parijs op dat ik dacht: nou, heel misschien, ooit, wie weet...'

Over betrappen gesproken: qua vertrouwen zit het wel goed tussen Linda en haar Jeroen. Ze hebben namelijk toegang tot elkaars telefoon, zo vertelt de Alles op Tafel-actrice in onderstaande video:

Linda de Mol en haar partner hebben toegang tot elkaars telefoon

03:31
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maan maakt (carrière)move met zoon Linda de Mol

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!