Leontine Borsato Beeld © ANP

Leontine Borsato neemt Iris Hond niets kwalijk: 'Ook maar een mens'

15 november 2021 18:00

In de nieuwste editie van het tijdschrift 'LINDA.' blikt een reeks BN'ers terug op de hoogte- en dieptepunten van het afgelopen jaar. Leontine Borsato (53) hoeft daar niet lang over na te denken: na een jaar uit elkaar te zijn geweest is Leontine nu weer aan het daten met de vader van haar kinderen. "Ik sta nu meer dan ooit open voor geluk."

"Als iemand niet trouw is, wil dat niet zeggen dat diegene alleen maar slecht is"

Leontine stelt in het blad dat ze alles had wat haar hartje begeerde, maar dat ze toch niet gelukkig was met het leven dat zij en Marco samen hadden gecreëerd. "Ons gezin heeft de afgelopen twintig jaar zo veel meegemaakt, we hebben in een hogedrukpan geleefd met elkaar. Marco was er niet altijd voor mij en ik was er niet altijd voor hem. En toen koos hij een andere weg", biecht ze op. "Een verkeerde weg, dat vindt hij zelf ook, een beetje dom, maar we blijven allemaal mensen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Leontine Borsato geeft duidelijkheid over verblijf in Spanje

Omdat er veel verhalen rondgingen over hun breuk besloot Marco begin dit jaar het boetekleed aan te trekken en een interview aan Linda de Mol te geven waarin hij uitgebreid sprak over het inmiddels beruchte 'intimiteitsvacuüm' en zijn buitenechtelijke affaire met Iris Hond. Volgens de Rad van Fortuin-ster was dit de enige manier om alle onwaarheden in één keer recht te zetten. Dat hij daarvoor gekozen heeft snapt ze heel goed, en neemt ze hem niet kwalijk. 'Tien' legt uit: "In een huwelijk ben je met z’n tweeën. Als iemand dan niet trouw is, wil dat niet zeggen dat diegene alleen maar slecht is."

Marco Borsato over Leontine: 'We latten, zoals dat heet'

02:34
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jada Borsato openhartig over verzoening Marco en Leontine

Ook Iris Hond, met wie Marco een affaire had, neemt ze niets kwalijk. In het blad vertelt Leontine openhartig over de ontmoeting met haar, die volgens Leontine 'vriendelijk' was. "Vrouwen die met getrouwde mannen gaan worden vaak bestempeld als gemeen, maar dat zijn óók mensen van vlees en bloed, die zijn onderweg misschien net zo de verbinding met zichzelf kwijtgeraakt."

Ze vervolgt: "Ik neem mezelf niets kwalijk. En hem ook niet. Goed of kwaad, dit is nou eenmaal een wending die óns leven heeft genomen. Het zijn allemaal levenslessen geweest." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Marco Borsato blikt in Het Huis terug op zwartste dagen van zijn leven

Het nieuwe LINDA.-decembernummer ligt vanaf woensdag 17 november in de winkel.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!