Paris Hilton en haar man Carter Reum Beeld © Getty Images

Paris Hilton deelt trouwfoto's: 'Meest magische moment ooit'

15 november 2021 17:41

Paris Hilton (40) kan haar geluk niet op: de realityster is vorige week in het huwelijk getreden met haar man Carter Reum (40). Paris deelt maandag voor het eerst kiekjes bij het altaar op social media, en deze keer is haar lover daar ook op te bewonderen.

"Het was één van de meest magische en liefdevolle momenten van mijn leven"

Groot, groter, grootst. Op de eerste beelden van de bruiloft van Paris lijkt het werkelijk aan niks te ontbreken. Op Instagram plaatst ze meerdere adembenemende foto’s van de gelukkigste dag van haar leven. 'Hand in hand bij het altaar, mijn hart sloeg over. Het was één van de meest magische en liefdevolle momenten van mijn leven', schrijft ze erbij. 'Ik heb m’n ontbrekende stukje gevonden. Je bent meer dan alleen mijn man. Je bent mijn beste vriend, mijn leraar, mijn zelfvertrouwen, en de vader van onze toekomstige kinderen’, vervolgt de gelukkige realityster.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Paris Hilton wijzigt last minute haar trouwlocatie

Bekende vrienden van Paris overladen haar met liefde. Khloé Kardashian schrijft: 'Je ziet er beeldig uit.' ‘Gefeliciteerd!' reageert Sofia Richie, de dochter van Lionel Richie, met hartjesogen erachter. Ook onze eigen Yolanthe Cabau laat een reactie achter onder de foto: 'Geweldig! Zo blij voor je, schoonheid', schrijft ze.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Paris Hilton in tranen tijdens weddingplanning: 'Wil niet voor altijd alleen zijn'

Op de Amerikaanse streamingservice Peacock is een show gestart getiteld Paris In Love, waarin de weg naar het huwelijk te zien is én voor fans hopelijk ook wat beelden van de grote dag zelf. Daarnaast heeft Paris ook nog een andere serie bij Netflix: Cooking With Paris. Meer daarover in de video hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!